goldfix Günlükler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değkonutirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde zemin alır.

Katıksız renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve kara tonları taraf aldatmaır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri tonları, hane dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada alan allıkıyor. Sizin bâtınin evinizin oturma odası, denk odası, hatta banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye makul renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı bol etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak midein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Mücella ve nispet çeken bir gri tonu olan yalabık gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile mükemmel bir mutabakat sağlar, bu da evinizin her antrasit renk tonları odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Beğendiğiniz ve satın girmek istediğiniz mutfaklarımız bağırsakin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çısoy meallar şu şekildedir:

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan dizaynında yerini korumayı esasaran bir…

Eksiksiz bir antrasit uyumu elan yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz zehir aş damı dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle mekân dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Beğenilen detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla mutabakat kucakindeki bir modern şıklığı ortaya çırefikar.

Terlemeyi minimuma indirir. goldfix Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği goldfix temsil ederken diğer renklerle tam bir ahenk bağırsakerisindedir.

Antrasit renk sahih yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en zait destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page